...is megtette volna, olyan éhes voltam már estére. Rájöttem, hogy valójában nem ettem szinte semmit egész nap a sok fennforgás közepette.
A vacsi Szilvivel (projektvezető) és Áronnal jól sikerült, sok fontos és még több érdekes dolgot tudtam meg a projektről, az ügyfélről, a feladatról és a kollégáimról is. Kifejezetten jó hangulatú, vidám beszélgetés volt. Azt hiszem, ezt már tényleg csak azzal lehetett tetézni, hogy közben jól is laktam. :)
Kubai éttermet választottunk ma estére. Grillezett polip- és tintahalkarikákat ettem fekete rizzsel és egy kisebb nyúlfarmnak is egy hétnyi üzemanyagként szolgáló rakás ruccolával. A fekete rizs állagában és ízében is emlékeztet a szétbombázott májas hurkára, valójában azonban a tintahal tintájának van köze a színéhez és a ragacsosságához... azt hiszem, ideális vacsora volt, nem tűnt egy kalóriabombának. Ki kellett hát egészíteni a két szelet száraz kenyérrel. Pontosabban fokhagymás pirítóst kaptam mellé - zseniálisan finom volt! Nem is tudom, mi volt a legjobb. Az egész egyben.
A macedón árszínvonal a magyar alatt van. Jócskán. Üdítővel együtt fizettem 630 MKD-t (makedón dénár), ami úgy 3000 forintnak felel meg. A főtéren, egy igencsak híres kubai étteremben...
Utolsó kommentek